Tel: 0730.999.696, 0786.599.211 - Mail: porta_design@yahoo.com

„Pentru că suntem o societate care se respectă, punem preț pe clienții noștri și de aceea căutăm permanent să le oferim tot ce avem mai bun, pentru ca în final să ne mândrim cu tiparul Client o dată, client mereu! Ne place să ne tratăm clienții așa cum am vrea noi înșine să fim tratați: cu mult respect. Lucrând cu prețuri excepționale la usile Porta Doors, vă asigurăm că nu câștigurile materiale sunt primordiale pentru noi, ci satisfacțiile profesionale. Clienților noștri fideli le oferim reduceri speciale la usi și le mulțumim că apelează la serviciile noastre. Nu în ultimul rând, vă mulțumim tuturor pentru încrederea acordată!”

Parerile clientilor

Am făcut cea mai bună alegere atunci când v-am contactat. Sunteți profesioniști adevărați și voi lucra în continuare cu dumneavoastră. Vă doresc mult succes și la cât mai mulți clienți mulțumiți.
Marcu Ion
Ați reușit să vă construiți un portofoliu de clienți datorită seriozității de care ați dat dovadă. Mulțumirile noastre pentru lucrările realizate.
Pancu Danut
Trăim cu toții vremuri tulburi în care fiecare leu se câștigă greu. Firma dumneavoastră a reușit să ne câștige încrederea. Felicitări pentru munca depusă!
Petre Jan
Back to Top

Find us on Facebook

Contact Info

Telefon: 0730.999.696, 0786.599.211 Web: http://www.usi-de-interior.com