Tel: 0730.999.696, 0786.599.211 - Mail: porta_design@yahoo.com

CONDITII DE VANZARE

Ofertă specială!

Discount de pana la 15% pentru produse comandate în Polonia, in functie de valoarea comenzii.

Cat se va plati avans?

Clienții noștri vor achita 50% avans din valoarea contractului, diferența de plată fiind achitată în numerar la momentul livrării produsului, pe baza unui proces de predare-primire sau la aducerea acestuia în depozitul furnizorului.
În cazul plăților făcute prin virament, livrarea produsului și montajul se vor efectua după intrarea banilor în contul furnizorului.

Conditii de aplicare a dicountului.

Ofertă specială! Discount de 15% pentru produse comandate în Polonia daca valoarea contractului va fi de > 5000,00 lei.

Care este perioada garantiei?

Perioada de garanție a produsului este de 36 de luni de la data livrării, cu condiția unei exploatări normale, condițiile de acordare a garanției fiind specificate în certificatul de garanție afferent fiecărui produs.
Perioada de garanție a montajului este de 24 de luni.
Dacă există defecte de fabricație, reclamația va fi soluționată în termen de 25-45 de zile lucrătoare de la data înregistrării acesteia.
În cazul renunțării la comandă, după lansarea fermă a acesteia, avansul plătit nu se restituie.
În cazul în care furnizorul întârzie livrarea din diverse motive, este obigat să achite 0,15% penalizare pe zi din valoarea produselor nelivrate.

Cum se asigura montaj?

Firma noastră asigură contra cost transportul și montajul ușilor Porta Doors cu echipe de specialiști autorizați de firma producătorare dar și montajul produselor achiziționate de dumneavoastră de la alte firme. Pentru ușile montate cu echipele de montatori autorizați, firma producătoare va majora termenul de garanție cu 24 de luni.

Masuratori

Pentru cei care aleg ca montajul usilor sa fie efectuat de firma noastra, masuratorile sunt gratuite.

Aveti alte intrebari sau nelamuriri?

Vă stăm la dispoziție cu cele mai detaliate răspunsuri la orice întrebare sau nelămurire pe care o aveți. Nu ezitați să ne contactați iar specialiștii noștri vor fi alături de dumneavoastră în rezolvarea oricărei probleme.

Contact

Back to Top

Find us on Facebook

Contact Info

Telefon: 0730.999.696, 0786.599.211 Web: http://www.usi-de-interior.com